-Videomegfigyelés - Elektroteam Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

-Videomegfigyelés

Termékek

CCTV Biztonsági kamera rendszer- videomegfigyelés


CCTV megfigyelő kamera – Mindent szemmel tartunk! - CCTV rendszerek - Video megfigyelő rendszerek

Megtalálni a legmegfelelőbb megfigyelő kamerarendszert mostantól nem probléma!

A CCTV kamerás video megfigyelő rendszerek épületek, objektumok, egyéb létesítmények kamerás megfigyelésére, valamint a videók és képek rögzítésére alkalmasak.

A teljes CCTV videó megfigyelő rendszert az igényeknek legmegfelelőbb eszközökből állítjuk össze. Az Ethernet hálózatra köthető eszközeink segítségével nemcsak a kameraképek figyelhetők meg távolról, hanem visszakeresés, kameramozgatás vagy akár rendszer konfigurálása is megvalósítható. A tetszőlegesen variálható felvételi és megjelenítési módoknak köszönhetően optimalizálható az eszköz kihasználtsága, valamint kiválasztható a lehető legtöbb információt mutató képernyő összeállítása is. A rögzítőt más rendszerekkel összekapcsolva képes a saját mozgás mozgásérzékelőjének jelét továbbítani vagy jelzéseket fogadni, például a riasztó rendszertől.

A CCTV video megfigyelő rendszer segítségével külső riasztójel hatására indítható az egyes kameraképek rögzítése. Széleskörűen alkalmazható például a biztonsági személyzet munkájának támogatására, lakóparkokban, irodaépületekben, bevásárlóközpontokban stb.


Kérje ingyenes tájékoztatónkat és ajánlatunkat!

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz